Diensten

Interieur
U wilt het plafond en/of alle wanden weer een frisse uitstraling geven?
Kleuren zijn de belangrijkste sfeermakers in uw interieur. Zo kunt u iedere ruimte een andere uitstraling geven. Wij kunnen u met kleuradvies, de nieuwste kleuren en de beste producten helpen uw woning de uitstraling te geven die het beste bij u past.

Behangwerk
Of het nu gaat om lastige patronen feilloos in elkaar te laten overvloeien of behangsoorten met verticale dan wel horizontale banen alles in mogelijk. Glasweefsel is ook een geliefd product thuis en op kantoor, het is sterk, scheurbestendig en met latex af te werken in alle kleuren. Na droging is dit type wandafwerking naadloos en goed reinig baar.

Exterieur
Door de weersinvloeden van ons klimaat heeft het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijf heel wat te verduren. Uw woning of bedrijfspand goed voorzien van schilderwerk, zorgt er niet alleen voor de juiste bescherming van uw houtwerk, maar ook voor een perfecte uitstraling, zodat uw woning of bedrijfspand ook aan de buitenkant uw visitekaartje is.

Glas zetten
U heeft een kapotte ruit, of uw wilt enkel glas laten vervangen door dubbel glas of dubbel glas met een ventilatierooster. Er zijn diverse opties mogelijk. Wij kunnen dit voor u in orde maken en zorgen dat na het glas zetten alles weer netjes word afgeschilderd.

Onderhoudsplan
Wij kunnen u adviseren over het onderhoud van het buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand, of het nu gaat om schilder- of lakwerk. Wij kunnen, samen met u, een onderhoudsplan opstellen. Wij houden in de gaten wanneer onderhoud noodzakelijk is, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Door middel van dit plan, het gebruik van de beste producten en onze vakkennis, kunnen wij garanderen dat het schilderwerk van uw woning/pand in perfecte staat blijft.

Houtrotherstel
Wanneer u ons heeft uitgenodigd voor een gesprek t.b.v. uw buitenwerk en wij constateren dat uw houtwerk zwakke plekken heeft, betekent dit niet gelijk dat dat onderdeel (kozijn, dorpel etc) in zijn geheel vervangen dient te worden. Wij hebben de kennis en ervaring dit vakkundig te herstellen.

Spuitapplicatie oplossingen
Schildersbedrijf E. Blonk biedt spuitapplicatie oplossingen voor allerlei projecten. Binnen, buiten, op hout, staal en steenachtige ondergronden. Spuitwerk biedt bij de afwerking van binnenmuren verschillende voordelen:

• Snelheid (sneller dan traditioneel rollen)
• Kwaliteit (Meer dekkracht en constantere eindkwaliteit)
• Gemak (Gebruiksvriendelijk en zeer strak eindresultaat in een aantal stappen)